OAJ-valtuutetut 2018-2022

05.04.2018

OAJ:n valtuutetut Lapista 2018-2022

Yleissivistavät  (YSI) opettajat

Ulla Koponen, luokanopettaja RovaniemiUlla.jpg

Yli 25-vuotinen työura lastentarhanopettajana, luokanopettajana ja erityisopettajana antaa minulle vankan kokemuspohjan
arvioida ja kehittää opettajan työtä. Pitkäaikainen kokemukseni paikallistason ay-toiminnasta on hyvä pohja valtakunnan tasolle.
Jotta korkeatasoinen koulutuksemme tuottaisi hedelmää, on jokaisen opettajan työolojen oltava kunnossa. Hyvinvoiva opettaja jaksaa opettaa ja olla kehityksen kärjessä. Valtuutettuna tulen tekemään kaikkeni opettajien työhyvinvoinnin vahvistamiseksi.

Jaakko Sarmola, lehtori Rovaniemi

Jaska.jpg

Valitsemalla minut valtuutetuksesi saat käyttöösi monipuolisesti asioihin perehtyvän asiantuntijan. Tiedän miten, milloin ja kenen
kanssa kannattaa toimia, jotta sinulle ja muille jäsenille tärkeät asiat hoidetaan. Tunnen yhteisen järjestömme erilaiset vaikuttamistavat hyvin: Olen osallistunut koulutuksen kehittämiseen OAJ:n pedagogisen toimikunnan jäsenenä pian 10 vuoden ajan. Lisäksi olen toiminut melko pitkään luottamusmiehenä, joten opettajan arjen tuntemus ja ongelmanratkaisutaidot ovat hyvät.

Kari Filpus, lehtori Kemi

Kari.jpg

Olen toiminut erilaisissa OAJ:n tehtävissä vuodesta 1996 lähtien. Uskon, että voin omalla kokemuksella viedä Opetusalan Ammattijärjestöä eteenpäin. Asiantuntemusta valtuustoon.

Varalle:  Ari Arvola, Esa Seretin ja Ismo Lahtela


Lastentarhanopettajat (LTO)

Tanja Rantala, RovaniemiTanja.jpg

Kokemus edellisiltä valtuustokausilta antaa tietoa ja taitoa toimia varhaiskasvatuksen asiantuntijana OAJ:n valtuustossa ja tuoda esille meille tärkeitä edunvalvonnallisia sekä koulutuspoliittisia että järjestöllisiä asioita. Tavoitteena on myös toimia edelleen yhteisen ja vahvan opettajajärjestön puolesta ja hyväksi.

Varalle Samuli Ranta


Ammatilliset opettajat

Ulla Kangasniemiulla.jpg

OAJ on ammattijärjestö, jonka tärkein tehtävä on tulo- ja palkkapoliittinen edunvalvonta. Sitä olen hoitanut aktiivisesti ja ansiokkaasti mm. OAJ:n tulo- ja palkkapoliittisessa toimikunnassa (6 v.), valtuustossa ja OAJ:n hallituksessa valtuuston 1. varapuheenjohtajana. Ammatillinen koulutus on jatkuvan muutoksen keskipisteessä ja sen vuoksi amk-sektorin ja toisen asteen edunvalvonta tarvitsee osaavia asiantuntijoita ja kokeneita vaikuttajia; juuri siksi olen ehdokkaana.

Tapio LindforsTapio.jpg

Ammatillisilla opettajilla on valvottavanaan kolme asiaa, joiden ajaminen OAJ:n voimin on mielestäni aivan keskeinen osa
edunvalvontaa. Ne ovat vuosityöaikaan siirtyminen, reformi ja opiskelijoiden oikeus opettajien antamaan riittävään opetukseen.
Tunnen nämä kaikki erittäin hyvin niin mahdollisuuksineen kuin niihin liittyvine sudenkuoppineen. Olen pääluottamusmies ja myös
näköalapaikalla AO:n hallituksessa. Uskon, että osaamiselleni on käyttöä myös OAJ:n valtuutetun roolissa

27.10.2021 20:00Tavoitteita asetetaan tulevaan sopimukseen
24.10.2021Tulossa: eläkeinfo
10.10.2021OAJ on the road Rovaniemellä
24.09.2021Uusi jäsenetu uusille jäsenille
24.09.2021Pohjoiset alueet koolla Ranualla
28.08.2021 12:00Poimintoja hallituksen kokouksesta
27.08.2021 20:00Aluetoiminnan tulevaisuusseminaari Rovaniemellä
25.08.2021Nope-koulutukset ovat täällä taas
16.04.2021Hallituksen kokousterveisiä
19.11.2020OAJ:n valtuuston kokouksen antia

Siirry arkistoon »