Kohti valtuuston syyskokousta

Share |

Tiistai 13.11.2012 klo 20:52 - Tanja Rantala, OAJ:n valtuuston jäsen


Ensi viikolla OAJ:n valtuusto kokoontuu jälleen syyskokoukseensa, tällä kertaa Helsinkiin. Asialistalla on mm. toimintasuunnitelman hyväksyminen seuraavalle kahdelle vuodelle, talousarvio vuodelle 2013 ja vaali- ja äänestysjärjestyksen uusiminen.

Valtuuston kokouksessa jatkuu myös kevätkokouksessa alkanut tulevaisuustyö. Työpajatyöskentelyyn asian puitteissa on varattu reilusti aikaa kolmen päivän kokouksessa. Saamme pohtia annettuja teemoja muutaman valtuutetun ryhmissä ennakointikehyksen pohjalta. Me lappilaiset olimme itse asiassa kehyksen koekäyttäjiä oman syyskokouksemme koulutusosiossa.

Monisivuiseen toimintasuunnitelmaan paneutuminen vaati aikaa, mutta ensimmäisen lukukerran jälkeen täytyy sanoa, että suunnitelmaan on saatu monia erittäin tärkeitä asioita kaikkien jäsenryhmien osalta sekä yhteisesti että erikseen. Itselleni tärkeää on, että suunnitelmaan on kirjattu vaikuttaminen uuden varhaiskasvatuslain valmisteluun sekä lastentarhanopettajien koulutuspaikkojen lisäämiseen.

Eilen sain kuulla suru-uutisen: yksi valtuustoryhmämme jäsen on siirtynyt ajasta ikuisuuteen. Mieleeni tulevat monet hersyvät ja ihmisläheiset jutut sekä puheet, joita Arjalta saimme kuulla. Nyt mieli on maassa ja on hivenen vaikea keskittyä teksteihin, mutta tällaista elämä on. Lämpimästi Haapaojan Arjaa muistellen, ja kuitenkin tulevaisuuteen suunnaten. Luulen, että näin Arjakin olisi meidän toivonut tekevän!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini