OAJ:n valtuutetut

Tällä sivulla esitellään lappilaiset OAJ-valtuutetut kaudella 2014-2018. He kirjoittavat näiden sivujen blogisivulla.

LTOtanja.gif

Tanja Rantala työskentelee lastentarhanopettajana Rovaniemellä. Hän odottaa valtuustotyöskentelyssä eri opettajaryhmien välisen yhteistyön lisääntyvän ja toivoo, että koneistoltaan aika raskasta ja isoa valtuuston työskentelyä päästään kehittämään. Valtuustossa Rantala haluaa vaikuttaa lastentarhanopettajien palkka- ja palvelussuhde-ehtoihin.


OAJ-YSImatti.gif

Matti Alanärä on keminmaalainen luokanopettaja. Hän kantaa huolta opettajien jaksamisesta ja työhyvinvoinnista. Alanärä haluaa nostaa valtuustossa opettajan perustehtävän kunniaan.

Ismo Lahtela on päätoimisena pääluottamusmiehenä toimiva luokanopettaja ismo.gifRovaniemeltä. Hän odottaa valtuuston tekevän tärkeitä päätöksiä, jotka koskevat opettajia, koulutuspolitiikkaa, koululaitosta ja ammattijärjestöä. Valtuustossa hän haluaa vaikuttaa opettajien palvelussuhteen ehtoihin ja opettajien ammattiyhdistystoiminnan resurssien turvaamiseen. Pohjoisen opettajien edunvalvonta on hänelle tärkeää.

Janne Hannola on inarilainen lehtori ja pääluottamusmies. Tavoitteena hänellä on tuojanne.gifda esille pienten paikkakuntien opettajien näkökulma valtuustossa käsiteltäviin asioihin. Pyrin vaikuttamaan valtuuston päätöksiin, joilla kehitetään palvelussuhteen ehtoja vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita. Olen myös huolissani työssäjaksamisesta.


Ammatilliset opettajatulla.jpg

Ulla Kangasniemi on lehtori Rovaniemen ammattikorkeakoulusta. Hän odottaa valtuustosta vaikuttamisen mahdollisuuksia, uusia kontakteja ja kokemuksia. Hän haluaa vaikuttaa erityisesti ammatillisten opettajien palkkapoliittiseen ja koulutuspoliittiseen edunvalvontaan.